Vi söker produktionspersonal!

logga

Har du erfarenhet från industri- eller produktionsarbete? Är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, snabblärd och redo att ge järnet? Vill du jobba på ett snabbväxande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig. Just nu söker vi ytterligare medarbetare till vår produktion av katalysatorer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi arbetar främst inom området heterogen katalys och täcker allt från forskning, utveckling och produktion. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

  • Hantera flera olika delar i produktionen
  • Operatörsarbete
  • Underhåll
  • Packning, godsmottagning
  • Vara med i uppskalningsprocessen av produkter från R&D till fullskalig produktion
  • Självständigt och i team driva igenom produktionskampanjer
  • Dokumentation

Tjänsten är på heltid med placering i Tygelsjö (ca 10 km söder om Malmö).

 

Din profil

Du som söker tjänsten är en positiv, hands-on och engagerad person med god teknisk förståelse. Det är meriterande om du har arbetat inom industrin tidigare och har truckkörkort, men vi söker även dig som har annan arbetslivserfarenhet.

Då företaget är relativt litet är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du kommer hantera flera olika delar i produktionen och lagret, såsom packning, operatörsarbete, godsmottagning etc.

För att trivas i rollen är du en prestigelös och initiativtagande person som trivs med både enskilt arbete och arbete i grupp. För att klara av arbetet är det av stor vikt att du arbetar effektivt och noggrant med ett genomgående kvalitetstänk. Detta toppar du med grundläggande tekniska kunskaper samt god fysik.

Krav: B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift). Truckkort är meriterande.

 

Kontakt och ansökan
Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt till info@hulteberg.com. Urvalsprocessen sker löpande. Har du några frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Josefina Ekelund på 0733-96 94 44 eller josefina@hulteberg.com.

 

Hulteberg Chemistry & Engineering AB är ett svenskt, privatägt företag som specialiserar sig på forskning, utveckling och produktion av heterogena katalysatorer. Företaget grundades 2006 och kundkretsen är spridd över olika delar av världen. Vi är baserade i Tygelsjö, strax utanför Malmö, och har i dagsläget 10 anställda och en omsättning på cirka 25 MSEK. Sedan start har medarbetare på Hulteberg arbetat med att ta katalysatorformuleringar och teknik från labbskala till marknad. Vi är just nu i en växande fas och arbetar aktivt med kunder i övergången från fossila bränslen till en grönare miljö. Välkommen att läsa mer om oss på www.hulteberg.com

Leave a Comment

Subscribe to our newsletter